Mehmet Küçükparmak İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektedir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle sorunların farkında olabilen ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış ana dilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktadır.

Başarılar:

Saatler: Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma : 06.50 - 12.30 Pazartesi:06.50 - 13.20
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: servis yoktur
Taban-Tavan Puan Bilgileri: yok
Okulun Sınav Başarı Durumu: yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: yüzde yirmi
Sportif Etkinlikler: Futbol, basketbol, voleybol ve sporun çeşitli branşlarında okulumuzda etkinlikler düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda her yıl Tübitak -4006 projesi yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: yok
Kontenjan Bilgileri: yok

Telefon - 0342 225 16 33 / 0505 493 44 33

WEB - https://mkucukparmakiho.meb.k12.tr

Adres - Tekstilkent Mahallesi 47031 Nolu Cadde No5 Şahinbey/GAZİANTEP

Kütüphane Kitap Sayısı :1930
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Tekstilkent Mahallesi 47031 Nolu Cadde No:5 ŞAHİNBEY/GAZİANTEP

Adres - Tekstilkent Mahallesi 47031 Nolu Cadde No5 Şahinbey/GAZİANTEP

Ulaşım Okulumuz Gaziantep Merkez ilçe Şahinbey’de olup, şehrin her kesimine ulaşım imkanına sahiptir.(Okulumuz Ezogelin Düğün Salonu karşısında olup 60. Yıl ve Başpınar dolmuşları ile Oğuzeline giden B59 ve B39 belediye otobüsleri güzergahındadır.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığımız yaklaşık 3 km dir.